Thursday, August 11, 2011

keadaan aku

hye insan semua
kalini aku nk share keadaan aku masa pregy ni
haiiissshhh aku sendiri tak pasti
nex week genap bby 6 bln
aku pulak dah mula sakit-sakit pinggang
kat tmpt keje plak aku duduk jer
so "punggung" aku ni adoi yai sakit n lenguh
janganlah dia berterusan begini
seksa rasa...tp masih blh bertahan
soal hati plak
punyalah sensatifnyerrrrrrrrrrrrrr
jgn my byby tinggi suara sikit pasti mengalir air mata
padahal en byby xmarah pn
tp xtau knp aku mst nangis
cian plak kat dia
rutin paling aku suka buat skang "kiss" my byby
yg xkawin lg jgn tiru ok
yang dh kahwin blh amalkan
aku pasti "Kiss" en byby xkira masa
sampai en byby pelik
rasa rindu sangat dalam dirini
agaknyer nanti baby yg aku kandungkan skangni mesti manja mcm aku jg
xper asalkan jangan degil ok baby
nanti mama babap.....
oklah itu jer yg aku nk citer
ada 1 lg b4 aku lupa
aku dh pandai bwk keter...sukaaaaaaaaaaaaaaa

3 comments:

ARYANI NUR said...

yeke...wahhh..ley la bawa kete pasni..

dayuz said...

bawak kete.ko amk lesan dh ka?bila?ok la tu,,,senang cikit wey

vsluvyou buvhvs said...

buat kamu berdua...hahahahha..bawak sikit2 jer..tp jenuh kene gelak ngan fizilah cara aku bawak..lesen xdok lg..br duk blaja...biasalah aku ni penakut...so korglah kene bawak aku dulu yeer